Server IS-1/3 (86090/86479/86338/86339/86341/86478) Manuel d'utilisateur

Naviguer en ligne ou télécharger Manuel d'utilisateur pour Cuisine Server IS-1/3 (86090/86479/86338/86339/86341/86478). Server IS-1/3 (86090/86479/86338/86339/86341/86478) User Manual [en] Manuel d'utilisatio

  • Télécharger
  • Ajouter à mon manuel
  • Imprimer
  • Page
    / 8
  • Table des matières
  • MARQUE LIVRES
  • Noté. / 5. Basé sur avis des utilisateurs
Vue de la page 0
MODELS:
INTELLISERV™
120V USA
Series 11C
86090
100V Japan
Series 13D
86479
230V Continental Europe
Series 11C
86338
230V Australia
Series 11C
86339
230V United Kingdom
Series 11C
86341
230V Brazil
Series 11C
86478
IS-1/3
01908-REVB-050113
IMPORTANT INSTRUCTIONS
(ENGLISH)
Vue de la page 0
1 2 3 4 5 6 7 8

Résumé du contenu

Page 1 - 01908-REVB-050113

MODELS:INTELLISERV™ 120V USA Series 11C 86090100V JapanSeries 13D86479230V Continental EuropeSeries 11C86338 230V AustraliaSeries 11C86339 230V United

Page 2

SAFETY GUIDELINES WHEN USING THIS UNIT:Warning: This appliance must be earthed. Electrical shock could occur if the unit is not earthed or grounded. T

Page 3 - CONTROL FUNCTIONS

RETHERMALIZATION AND HOT FOOD HOLDING (National Sanitation Foundation) NSF International and (American National Standards Institute) ANSI l

Page 4 - 1 SEE UNIT TAKE DOWN

 Server Products Inc. 3601 Pleasant Hill Road Richfield, WI 53076 USA 262.628.5600  800.558.8722 262.628.5110 [email protected]

Page 5

MODELOS:INTELLISERV™ 120 V EE. UU. Serie 11C 86090100 V JapónSerie 13D86479230 V Europa continentalSerie 11C86338 230 V AustraliaSerie 11C86339 230 V

Page 6

DIRECTRICES DE SEGURIDAD PARA EL USO DE ESTA UNIDADAdvertencia: Este aparato se debe conectar a tierra. Se puede producir una descarga eléctrica si la

Page 7 - FUNCIONES DE CONTROL

RETERMALIZACIÓN Y CONSERVACIÓN DE COMIDAS CALIENTES (National Sanitation Foundation) NSF International y (American National Standards Institute)

Page 8 - Server Products Inc

 Server Products Inc. 3601 Pleasant Hill Road Richfield, WI 53076 EE. UU. 262.628.5600  800.558.8722 262.628.5110 [email protected]

Commentaires sur ces manuels

Pas de commentaire